18. desember 2019

Vitjaði á Jobmatch 2018 og 2 mánaðir eftir, flutti hann til Føroya

”Jeg var på juleferie med min forlovede, som er færing, og jeg besluttede mig for at undersøge jobmuligheder via Jobmatch og kom i den forbindelse i kontakt med Formula – 2 måneder efter havde jeg arbejde og flyttede ligeledes til Færøerne”

Når man er dansker og finder sig en færøsk kone, kan man som oftest forvente at skulle flytte til Færøerne på ét tidspunkt.

Det er en stor beslutning, når man skal flytte til et andet land permanent og efterlade sin hverdag, opvækst og familie. Dérfor var det essentielt for mig at finde et job (en hverdag), før jeg flyttede.

Men som dansker, kan det være svært at overskue jobmulighederne på Færøerne.

Så sidste år, da jeg var på juleferie med min forlovede, besluttede jeg mig for at undersøge jobmuligheder via Jobmatch – hvilket viste sig at være en stor hjælp. Jeg var i kontakt med flere forskellige firmaer, og det viste sig hurtigt, at der var masser af jobmuligheder, som aldrig havde været opslået eller synlige, uden en personlig dialog.

Jeg valgte det helt rigtige job for mine kompetencer; hos Formula; hvilket var medvirkende til, at jeg 2 måneder efter Jobmatch flyttede til Færøerne og startede en ny hverdag i fantastiske rammer, hos Formula.

Andreas Vagnø Pedersen/Formula